Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bringa sisak klasszikusra hangolva, parafából!

Bringa sisak klasszikusra hangolva, parafából!

2010. július 14. - Mocca

Szép dolog az, ha őrizzük a hagyományokat, de még szebb, ha megpróbálunk belőlük valamit visszacsempészni a jelenbe, ráadásul ezt úgy, hogy egy milliók által napi gyakorisággal használatos tárgyban születik újjá a történelem.

Erre a nehéz, de dicsőséggel kikövezett útra lépett rá Kevin Goupil francia designer is, amikor a II. világháborúban, a francia hadsereg által használt acél sisakot gondolta újra a bringa kultúra jegyében. Mivel megrögzött drótszamaras ő is, beleunva az ufóformájú műanyag fejvédőkbe, az eredeti klasszikus formát megtartva alkotta meg az újrahasznosított parafából készült, kimondottan szép kerékpáros sisakot, ami natúr színével és a tesztek alapján kiváló biztonsági paramétereivel reális alternatívája a ma oly népszerű, de meglehetősen csúnyácska társainak.

via: stilsucht

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr432151254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása