Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy kávé, titokzatos északi fényeken...

Egy kávé, titokzatos északi fényeken...

2010. július 11. - Mocca

Távolról úgy néznek ki, mintha csábítóan édes bonbonok lennének szanaszét szórva, de a látszat csal! Ezek a gyönyörűségek nem mások, mint a neves olasz formatervező Giancarlo Zema 2010-es Milánói Design Héten bemutatott székei és kávézóasztalai, melyeket az Avanzini felkérésére komponált meg.

Ennek a fából és természetes gyantacsíkokból elkészített ultramodern bútorkollekciónak egyedülálló tulajdonsága, hogy a LED- technológia integrálásával sötétben világítanak, a lágy, gömbölyded formákat még hangsúlyozottabbá téve, egyúttal a naplemente utáni sötétségnek egyfajta sejtelmes, légköri fényeket kölcsönözve.

Van benne valami misztikus titokzatosság, amitől az első látásra is barátságosan hívogató Bright Woods szinte mágnesként vonzza magához az ember ülepét. Annyira szép, tökéletes és egyedi a design, hogy a tízes skálánkon, most először meg kell adnunk a maximális pontszámot, és a léc még csak meg se rezdült...

via: contemporist

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr352144320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása