Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Emberi bőr mint interfész? - SKinPut

Emberi bőr mint interfész? - SKinPut

2010. július 08. - Mocca

Nagy dolgok vannak készülőben ismét a Microsoft háza táján! A redmonti boszorkánykonyha mesterkuktáinak legújabb ötlete, ha valósággá válik, akkor belátható időn belül már nem csak a pattanásainkat nyomogathatjuk majd magunkon...

A „Skinput,” technológiai projekt keretében Chris Harrison a Carnegie Mellon Egyetem, valamint Desney Tan és Dan Morris a Microsoft Research részéről vesz rész egy kísérletben, melynek lényege, hogy az emberi alkar és tenyér vegye át a mobil vagy mp3 kezelőfelületeinek szerepét. A kutatás célja az emberi bőr-alapú interfész kifejlesztése, ami ha sikerrel jár, akár hatékony érintőképernyővé is varázsolhatja testünket. Hivatalos kutatási anyag itt!

Tulajdonképpen a rendelkezésemre álló agykapacitással ennyi az, amit fel tudtam fogni, se a jelentőségét, se az alapelvet nem, de ezért van az úgy, hogy ők ott forradalmat csinálnak, én meg itt, csak megosztom ezt az eredetileg New Scientist hírt.

via: illusion.scene360

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr742138394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása