Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Totálkáros kiscsávók - Lunivers de Chocolat

Totálkáros kiscsávók - Lunivers de Chocolat

2010. július 06. - Mocca

A történelem ismétli önmagát…. Emlékeim szerint ugyanis aprótalpúként engem is úgy kellett vésővel lefaragni a bonbonmeggyes dobozról, és bár drága őseim próbálták titokban tartani, ha valamilyen szüli vagy névnap alkalmával ránk borította a rokonság ezt az akkoriban a macskanyelvvel kiegészülő kötelező desszertpakkot, bennem mindig volt annyi rafinéria és leleményesség, hogy jóval a rendszerváltás előtt, én már privatizáljak, és néhányat a jólbeváltdugihelyeimre exportáljak ezekből az alkoholos csemegékből.

Nos, ezt csak azért osztottam itt és most meg, mert homályosan (he...he), de magamra ismertem a L'univers de Chocolat elképesztően - nem találok rá más szót - édi kampányában szereplő nagyoncuki, kissé pityókás rosszcsontjaiban.

Advertising Agency: Dentsu, São Paulo, Brazil

Executive Creative Director: Felipe Cama/Alexandre Lucas

Creative Director: Felipe Cama/Alexandre Lucas

Planner: Flavia Faust

Producer: Ricardo Lopez

Art Director: Adriano Alarcon

Photographer: Rogerio Miranda/ Cadu Maya

via: adeevee

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr892132630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása