Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Úszkálj az égben – Marina Bay Sands Skypark

Úszkálj az égben – Marina Bay Sands Skypark

2010. június 27. - Darqo

Áprilisban nyitotta mag kapuit Szingapúrban a világ egyik legkülönlegesebb luxusszállodája, melynek tetején, a 200 méter magasban található, 3 felhőharcolót összekötő tetőteraszon egy hatalmas, 150 méter hosszú medencében úszkálhatunk. Már aki mer, hiszen a fenti kép tanúsága szerint ez veszélyes üzemnek tűnik. Megnyugtatásul, állítólag a medence széléről a víz egy gyűjtőárokba folyik, így nem kell attól tartani, hogy a vízzel együtt magunk is az 55 emeletnyi mélységbe zuhanunk.

Az építész Moshe Safdie által megálmodott szállodakomplexum mintegy 5.7 milliárd amerikai dollárból épült fel, 2580 szobát magába foglalva. A medencén kívül bár, étterem, wellnessezési lehetőség és egy botanikus kert várja az odalátogatókat, 250 fafajtával, illetve 650 különböző növénnyel. A bámészkodni vágyók nagy kegyben részesülnek, hiszen nem kötelező megszállni ahhoz, hogy a látványban részesülhessenek, elegendő 20 dollárt kicsengetni ezért az élményért. Te kimerészkednél a medence szélére?

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr132113132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása