Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mi is goldenblogolunk - szavazz ránk!

Mi is goldenblogolunk - szavazz ránk!

2010. június 20. - Mocca

Kedves mindenki, rendszeres olvasók, idetévedők! Van egy nagy dilemmánk…bár igaz, hogy blogunk még javában tipegős korszakát éli, hiszen még csak most leszünk 6 hónaposak, mégis szeretnénk megmérettetni a Goldenblogon. Nem igazán tudtuk eldönteni, hogy melyik kategóriába érdemes neveznünk, mert a leírások alapján talán belefér a „kult-szórakozás” kategóriába éppúgy, mint a komplex blogok közé. Míg az egyikhez (kult-szórakozás) nincs szükség egynél több nevezésre, a komplex kategóriában az olvasók jószívűségén és szavazatuk mennyiségén múlik a bejutás!!! Első körben már megtettük az ajánlást a kultnál, de a bizonytalanság miatt most a komplex kategóriába is beneveznénk a Manzárd Cafét, nehogy lemaradjunk valami nagyon fontos dologról :)...

...Éppen ezért elhelyeztünk az oldalsávon egy gyönyörű widget-et, ahol mostantól augusztus 23-ig, e-mail címed-címeid :) bepötyögtetésével és a mehet gomb folyamatos trenírozásával tudsz ránk  szavazni. Arra kérnénk benneteket, hogy ha tetszik a blogunk, voksoljatok megállás nélkül, amit előre és utólag is nagyon-nagyon köszönünk, bárkitől jöjjön.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr102095372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása