Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Az elhagyhatatlan Samsung Proxima

Az elhagyhatatlan Samsung Proxima

2010. június 14. - Mocca

Reményeim szerint nem csak velem szokott előfordulni az, hogy adott szituációban pánikszerűen kapkodva mindenhez kezdem el keresni a hanyagul, valahová ledobott mobilt vagy slusszkulcsot. Mert ha igen, akkor komolyabban el kell gondolkodnom egy tüzetesebb orvosi vizsgálat beiktatásáról.

Amennyiben mégsem egyedül cipelem ezt a terhet az egyszer jó hír nekem is, viszont azok is megspórolhatják a felesleges dilemmákat és időpazarló kórházi ücsörgéseket, akik egyszer majd a csuklójukra teszik a Samsung Design America és a kaliforniai ipari formatervező Johan Loekito együttműködésének eredményeként megszületett LED karóra-telefont, a Samsung Proxima-t.

A csuklóra húzható, akár elegáns karkötőnek is felfogható egységből és a kivehető, színes e-papírt és kettős OLED kijelzőt magába foglaló mobil egységből álló szerkezetet ugyanis ellátták egy rádiós távérzékelővel is, ami figyelmeztető jelzést kezd el kibocsátani magából, ha tulajdonosa az önfeledt csiripelés közben „veszélyes” távolságra kerülne a Proxima dokkolójától.

A projekt felelősei szlogenjükben azt ígérik a jövőbeli tulajdonosoknak, hogy a határozottan mutatós és abszolút minimál stílusra szabott Samsung Proxima-t egyszerűen képtelenség elveszíteni! Én tennék vele egy kísérletet...

via: beautifullife

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr932081247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása