Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Jesus saved: a kereszt mint rózsaszín malacpersely

Jesus saved: a kereszt mint rózsaszín malacpersely

2010. június 07. - Mocca

Hasonlóan, mint az iráni hermafrodita USB esetében, most is támadt egy látomásom. Akkor az iszlám, most viszont a katolikus egyház fejei ráncolhatják a homlokukat. A texasi designer, Wyatt Little ugyanis egy mindannyiunk által köztudott, de szemérmesen elhallgatott tényhez - a hívők adományaiból dőzsölő egyház - témaköréhez „szólt” hozzá.

Nem máshoz vette a bátorságot, mint a keresztény vallás főszimbólumának, a keresztnek adott meglehetősen érdekes és tegyük hozzá, vicces értelmet, amikor installációjában e szent jelképet egy kurta farkú malacperselyként aposztrofálta, mindezt tovább súlyosbítva hanyagul odavetett dollárokkal, és „rettenet”, mindezt rózsaszínben!

Újragondolt műve egyesek szerint arcátlan és provokatív támadás az évszázados szokásjogok, a mélyen hívők milliói és egyenesen, maga az egyház illetve a Szentszék ellen!

Szentségtelen, ördögtől való ötlet? Szerinted?

 

via: behance

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr482063174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása