Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hermafrodita USB Iránból

Hermafrodita USB Iránból

2010. június 03. - Mocca

Nem vagyok meggyőződve arról, hogy az erősen iszlám beállítottságú Irán, szigorú vallási vezetőinek titkárságait, egy közbeszerzési eljárás keretén belül ezekkel az USB/Pendrive kütyükkel fogják elárasztani. Sőt úgy gondolom, a teheráni születésű Kaan Kiris ottani mércével mérve meglehetősen provokatívnak és bűnösnek minősíthető koncepciója előbb-utóbb ki fogja csapni a biztosítékot, ha máshol nem, de a helyi szabadalmi hivatalban mindenképpen!

Pedig ez a derék fiatal tervező nem csinált mást, csupán a nemiség szimbólumaival vértezte fel az amúgy figyelemre méltó paraméterekkel és ötletes innovációval megtámogatott apróságot. A készülék egyik - hím - végén található a 64 GB (!) tárolókapacitású pendrive, míg a másik - nőstény - végén az USB kábelek hanyagolásáért felelős port.

Véleményem szerint a hermafrodita USB abszolút jópofa és határozottan nem perverz ötlet!

via: behance

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr742053090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása