Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Minjjoo: miniajtó aprótalpúak számára

Minjjoo: miniajtó aprótalpúak számára

2010. június 05. - Mocca

Bocsánat, hogy ezzel kezdem, de annyira adja magát az ötlet alapjául szolgáló kisállat bejárat, hogy nem hagyhatom ki. Régebben én csak amerikai filmekben láttam a bejárati ajtóba integrált kis lengőajtót, ami szerintem rettentő nagy okosság, főleg, ha van egy négylábú kedvencünk, aki ezen keresztül, önálló életet élve tud egy éjszakai portya után - anélkül, hogy szétkaparná az ajtónkat meg az álmunkat a szemünkből -, vidáman beszambázni a házba.

Ha azonban a Garfield vagy Snoopy mellett időközben sikerült egy két gyerkőcre is szert tennünk, akkor frenetikus sikerre van ítélve a JJOO Design cég kizárólag az aprótalpúak dimenziójába helyezett, szabványos ajtókba applikált bébibejárat. A Minjjoo névre keresztelt ajtócskákon természetesen ott van a megfelelő helyen a kilincs, és a gyermek számára is állampolgári jogon járó kulcslyuk. A tervezők dicséretére váljék, hogy odafigyeltek arra is, hogy - gyermekes anyukák nagy örömére -, a miniajtó külső felülete vízálló legyen. Ugye sejtjük, hogy miért…

via: bemlegaus

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr52058999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása