Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A lét határtalansága - Villa Amanzi, Phuket

A lét határtalansága - Villa Amanzi, Phuket

2010. június 04. - Darqo

Azt állítják az időjósok, hogy holnaptól végre beköszönt az igencsak megkésett nyár, én pedig ennek örömére szeretnék megajándékozni mindenkit egy rövid és képzeletbeli utazással Thaiföldre, azon belül is egy kisebb szigetre, az Original Vision Studio által tervezett lenyűgöző Villa Amanzi-ba.

Az Original Vision Studio kifejezetten nyaralók, szállodák tervezésére szakosodott, egész Délkelet-Ázsiát lefedve tevékenységével. A Villa Amanzi modern, lélegzetelállító luxus üdülőhely Phuket szigetén. Fekvésének köszönhetően a villa teljes mértékben kihasználja az Andamán-tenger nyújtotta kilátást. A kortárs építészet remekműve, illetve annak belső tere egyszerre modern és fényűző, a tágas, hat hálószobás épület fő attrakciója a tekintéjes méretű, végtelenbe nyúló medence, hogy minden pihenni vágyó megtapasztalhassa és átélhesse a lét határtalanságát. Mindezért persze borsos árat kel fizetni, napi 2.000-4.500 amerikai dollár közötti összeget kell összespórolni...

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr342055658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása