Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Street Etiquette - STOCKHOLM

Street Etiquette - STOCKHOLM

2010. június 02. - Mocca

Elég régen mentünk már ki az utcára egy kis street fashion mustrára, úgyhogy éppen itt az ideje egy csatangolásnak. Helyezzük ki magunkat a négy fal közül és nézzünk körül most Stockholm utcáin. A községről –mert hogy önmagukat így definiálják– barátok elmondása alapján az jut az eszembe, hogy rendkívül nagy becsben tartják tüchtig lakói.

Mindenhol rend és tisztaság, gondosan ápolt parkok fogadják az ide érkező turistákat. Az itt élő népek nyitottak és nagyon barátságosak. Azon se kell meglepődni, ha negyed órával az ismerkedés után, irigylésre méltó északi nyugalommal már nyomják is a szánkba a 300 éves hagyomány őrzés jegyében, a svédikumnak is mondható snus-t.

Némi kutakodás után, Stockholm by: a mindenféle tartalmak e-zsibvására, azaz The Pirate Bay, Nobel és a Nobel-díj, vikingek és a város legmagasabb, róluk elnevezett pontja a Viking-domb, a Stockholm-szindróma, ha foci akkor AIK, a 14 kisebb szigetet összekötő 53 híd, ami miatt nevezik észak-velencéjének is, a Stockholms slott, a svéd király hivatalos lakhelye.

Aztán itt van még a svéd pop. Ma már senki nem kapja fel a fejét, ha svéd zenekarokkal találkozik a nemzetközi slágerlistákon, pedig azért valljuk meg, mégiscsak furcsa, hogy a világ harmadik legnagyobb zeneexportőre egy kilencmillió lakosú észak-európai ország. Azonban hiába vannak kevesebben a svédek még nálunk is, az Abbától kezdve a Roxette-en át az Ace of Base-ig lemezek millióit adták a zenekarai világszerte, és a trend nemhogy megállni látszik, de továbbra is özönlenek a svéd popcsodák.

2010 - street etiquette - STOCKHOLM

via: facehunter, style-tracker, stockholm.youcatwalk

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr962050478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása