Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Quand Jim se Relaxe

Quand Jim se Relaxe

2010. május 31. - Mocca

Quand Jim se Relaxe. Magyarul annyit jelent: „Amikor Jim ejtőzik”. A név találó, hiszen azonnal kedve lenne az embernek - akár Jim a neve, akár nem -, rávetnie magát, továbbá a megmaradt lendülettel dobni fel a lábát erre az elegáns fotel-lábtartó kombóra.

A francia Matali Crasset végletesen, minden sallangtól - még a kartámaszoktól is - megszabadított formája a kényelmetlenség képzetet is kiválthatja némelyekből, ám a tervezők szerint abban a pillanatban, amikor először kipróbáljuk, villámgyorsan szertefoszlik ez a gondolat. A többrétegű lemezelt nyírfából és elsőosztályú - 70 szín közül választható - marhabőrből készülő duó nemcsak esztétikai élményt, hanem garantáltan jó pihenést is tud nyújtani használójának.

A francia tervezők sokszínűségére és kreativitására azonban több más példa is van. Ízelítőül itt is van a finn elektrogéniusszal, Jori Hulkkonen-nel közösen megálmodott urbán hipotézisük, a D_FUSE!

via: beautifullife

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr132045240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása