Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

MarmeLed, a LekvárLámpa

MarmeLed, a LekvárLámpa

2010. május 31. - Mocca

Hosszas agyalások után sem valószínű, hogy eszembe jutott volna. Pedig így, a képek láttán adja magát a lekvárból készült lámpa ötlete. Ebben az esetben persze nem a klasszikus értelembe vett nagymamilekvárról beszélhetünk.

Az olasz Laura Menichelli és Gianluca Ruocco Guadagno ->

innovációjában a lekvár állagára kísértetiesen hajazó speciális félvezető zselé, illetve a számomra nem teljesen egyértelműen meghatározható módon beleapplikált LED-ek kölcsönhatásából gerjed fényre a Jelly Lamp / MarmeLed becenevű befőttesüveg formájú lámpa.

A mellékelt használati utasítás szerint a zselé életre keltéséhez csupán a fejére kell fordítani az üveget, míg lámpaoltásnál a mozdulat ugyanez, csak visszafelé.

 

 

Meghajtásához azért szükség van még két ceruzaelemre is, de a tervezők szerint egy feltöltéssel akár hónapokig is befényesítheti az olyan megrögzött konyhamalacok estéit, mint amilyen én is vagyok.

via: jellylamp

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr72044289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása