Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ezoterikus lazulások -  Yin-Yang Lounger

Ezoterikus lazulások - Yin-Yang Lounger

2010. május 20. - Mocca

A svájci születésű Nicolas Thomkins a Dedon cég számára tervezte ezt a szépséges pihenőt, aminek a Yin-Yang Lounger nevet adta.

A tervező számos rangos nemzetközi elismeréssel - Red Dot Design Award (2007), Legacy of the Future Award (2008) és az iF Design Award Kína (2008) - a tarsolyában fogott hozzá a „henyélő” tervezésének.

A megrendelő kérése annyi volt, hogy a termék, mivel kültéri használatra is hivatott, tartós anyagokból készüljön, ugyanakkor a forma letisztult és elegáns legyen. Úgy gondolom, az eredmény önmagáért beszél. Thomkins frappáns válasza a kihívásra a Yin-Yang. Az időjárás viszontagságainak vidáman ellenálló, speciális szintetikus anyagból, a Hularo ©Dedon szálból szőtt pad a másik elvárásnak is maximálisan megfelel.

A váltakozó konkáv és konvex felületek dinamikus ellentéte, az ókori kínai filozófia szín és forma tételeire hivatkozva tökéletes harmóniát alkot a bronz és platina színekkel.

A két önálló egységet párosítva úgy alakul ki egyfajta privát szféra, hogy közben továbbra is beengedi ebbe a közegbe, kommunikációra hívva a külvilágot. A körülbelül 4000 méter szálból szőtt Yin-Yang elsőosztályú pihenőhely, lelkünknek és minden testrészünknek garantáltan simogató ellazulást ígérve.

via: padstyle

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr462018691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása