Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Facebook JÁTÉK - Reloaded 2

Facebook JÁTÉK - Reloaded 2

2010. május 16. - Darqo

Mint ismeretes, rengeteg támadás ért minket a Facebook játékkal kapcsolatban amiatt, hogy nem gondoltuk át jól a formáját. Az 5.000 forintos vásárlási utalványért folyó játékot egy elhibázott lépéssel félreérthető módon hirdettük meg, és többen úgy gondolták, hogy adathalászni fogunk…Ezért ismét módosítjuk a szabályokat, amibe már remélhetőleg nem fognak belekötni.

Szóval, az 5.000 forintos Ikea vásárlási utalványt azok között fogjuk kisorsolni, akik az ÖSSZES ismerősüknek elküldik a Manzárd Café facebook oldal ajánlását és akik ezután feliratkoznak a facebookos üzenőfalunkon hagyott „BRÉKING” bejegyzésben egy komment formájában. Az oldalunkra újonnan érkezőknek pedig azért érdemes lájkolni minket, mert így ők is részt vesznek a másik, 10.000 forintos Ikea vásárlási utalványért folyó játékban, amit az összes regisztrált tagunk között fogunk kisorsolni (mindkét játék határideje május 31., sorsolás június első hete).

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr822007136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása