Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ügynökség a templomban

Ügynökség a templomban

2010. május 14. - Darqo

Irodadesign bemutató sorozatunk legújabb állomása egy igen különleges helyszínre megálmodott fiatal kommunikációs ügynökség telephelye. Az Upperkut nem máshová képzelte el irodáját, mint egy templom pincehelyiségébe. Érdekes kontrasztot biztosítva mindenki, de leginkább az ellenzők számára, hiszen a harsány színek, a modern enteriőr, a szabadosság nem feltétlenül tartozik egyetlen vallás lieblingjei közé sem. Az Upperkut a montreali, beszédes nevű Jean de Lessard segítségével alakította ki a belső tereket egészen pontosan az ugyancsak Montreal szomszédságában található Plateau Mont-Royal-i Saint-Jean Baptista Templom alagsorába.

Hogyan lehet anélkül irodát helyezni egy templomba, hogy az veszélyeztesse az ügynökség dinamikus és szórakoztató jellegét, és ne befolyásolja a helyszín magasztosságát? A megoldás egyszerű volt: Lessard az Upperkut honlapján is megtekinthető művészeti gyűjtemény grafikái, egyéb alkotásai közül válogatott, amit az ottani vallási vezetők nem kifogásoltak (hajrá nyitottság!)…A 380 négyzetméteres, négy helyiségből álló területet ezek után már könnyű volt kezelni egy 20 éve a szakmában dolgozó designernek. A végeredmény pedig egy egyedi, erőteljes, színes iroda, ami mindenekelőtt tökéletesen alkalmas a munka és a csapat számára, hogy kiélhessék kreativitásukat.

via: The Cool Hunter

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr452002125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása