Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szállodamustra – Mandarin Oriental Hotel, Barcelona

Szállodamustra – Mandarin Oriental Hotel, Barcelona

2010. május 12. - Darqo

Újabb rovattal bővülünk most, hogy itt topog az ajtóban a nyár, ez pedig a szállodamustra. Mielőtt vád érne minket, előre leszögezném, hogy itt is csak a design számít, amit jelen pillanatban sajnos meg kell fizetni. Amennyiben arra halad a világ, hogy egy egyszerű falusi turizmusos házat, ami a lehető legdesignosabban készítenek el, óccsóért lehet kivenni, azonnal írunk róla, de addig maradnak a luxusárak, luxusszállodákkal. Ha van pénzünk menjünk, ha nincs, legalább ötletekkel gyarapodunk, amíg lesz rá pénzünk. Fő az optimizmus!

Elsőként Barcelonába látogatunk el, azon belül is a Mandarin Oriental Hotelbe, ahol három szerencsés elem kombinációja található meg: a kényelem magas szintű kiszolgálása, központi elhelyezkedése (Passeig de Gràcia), és a 20.századi felújított volt banképület erőteljes, robusztus kialakítása, ami biztonságot nyújt a kellemes pihenés idejére. A belső terekért, a 98 szoba megtervezéséért a spanyol születésű, Milánóban tevékenykedő Patricia Urquiola a felelős. A hölgynek sikerült az időtlen elegancia erős érzését becsempészni a falak közé, magabiztosan, gazdagon alkalmazva a skandináv hangulatot idéző letisztult vonalak széles skáláját. Ahhoz, hogy finomítsa a túl a lineáris szögeket, Urquiola apró nüanszokat, mintákat alkalmazott, amelyek kölcsönöznek egyfajta a súlytalanságot és sérülékenységet a belső tereknek, a végső hatás pedig lenyűgöző. Férfias és nőies energiák egyensúlya jellemzi az enteriőrt.

A Mandarin Oriental Hotel Group jelenleg 25 országban van jelen, de a barcelonai az első Dél-Európában forgalomba helyezett szállodájuk. A Mandarin Oriental Barcelona hivatalos megnyitója híres volt 2009 novemberében, amikor egy pazar gála keretén belül a város stílusgurujai és az elit résztvevői puccoskodtak. Ha valaki szeretne itt eltölteni egy éjszakát, potom 414 eurót kell kicsengetnie érte a Bed and Breakfast csomagban. 7 nap 6 éjszakáért ez 2.658 eurót jelent/fő, úgyhogy lehet mire spórolni!

via: The Cool Hunter

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr521997708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása