Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ilyen lesz a Coca-Cola új ruhája?

Ilyen lesz a Coca-Cola új ruhája?

2010. április 28. - Mocca

Alig néhány héttel, a Heineken számára tervezett palackok napvilágra kerülése után, megérkezett a francia designer, Julien Muller újabb koncepciója, amivel most a Coca-Cola klasszikus megjelenését szeretné új irányba terelgetni.

Mind a kettőre - ez már első pillanatban megállapítható -, konzekvensen letisztult formavilág a jellemző. Se hajlítás, se csavar, amire finnyásabbak azt is mondhatnák, hogy nincs benne semmi rafinéria vagy csettintés, az ellentábor, vagyis a minimalizmus rajongóinak szíve viszont valószínűleg repdeshet a gyönyörtől. A két cég közül a sörös már komolyabban fontolóra vette, egy limitált darabszámú széria legyártását Muller újfajta aluflaskáival, a kólamogul hasonló szándékkal egyelőre nem jelentkezett még be a tervezőnél.

via: CR8ID

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr341959052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása