Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Betalálsz a lyukba?

Betalálsz a lyukba?

2010. április 24. - Darqo

Tegye fel a kezét, aki már volt részeg és gömbölyödő talpakkal próbált meg egy átmulatott éjszaka után bejutni a lakásába, de minden igyekezete ellenére nem sikerült betalálni a kulcslyukba, aminek terhét még az is növelte, hogy nem volt világítás a lépcsőházban…persze nem kell részegnek lenni ahhoz, hogy valakinek rossz legyen a lyukérzéke vagy simán ne működjön a világítás.

Junjie Zhang valószínűleg járt már hasonló cipőben, mert a kis LED világítással megáldott sötétségűző kulcstartók mellé kitalálta a „V Lock” zár tevét, mely a nevéből is fakadóan egy V alakú vájat segítségével igyekszik könnyebbé tenni a hazaérkezést. A túlzott mennyiségű célzóvíz elfogyasztása sem teszi lehetetlenné az ajtó kinyitását, hiszen elég nagy teret hagy a bénázásra, a kulcsunk akkor is a megfelelő helyre jut…c'est magnifique!

via: Yanko Design

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr491947527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása