Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A tejhab művészei

A tejhab művészei

2010. április 24. - Darqo

Kávéfüggő vagyok, úgyhogy a következő kijelentés teljesen szubjektív: mi is lehet jobb a reggeli kávénál? Mikor álmosan kikelsz az ágyból és nekikészülsz a lefőzésnek, majd pár perc elteltével már betölti a konyhát az a kellemes illat, amit magából áraszt a kotyogó. Mikor leülsz a gőzölgő bögre mellé még pár percnyi szunyókálás vagy az internet/tévé/egy jó újság/könyv/aprósütemény/dohányosoknak + egy cigi erejéig a szobába/erkélyre vagy a lakás bármelyik pontjára…a feltöltődés percei ezek, amit bizony senki nem vehet el a kávéfüggőktől.

Otthoni körülmények között csak a valódi hozzáértők engedhetik meg maguknak, hogy a gőzölgő csoda tetejére, a habba -amennyiben capuccinoról van szó- valami kedves momentumot firkáljanak, amúgy csak az amatőr bénázás marad vagy kávézókban találkozhatunk ezzel a kedves gesztussal. Meglepődtem viszont, hogy mennyien foglalkoznak ezzel a lassan külön művészeti ággá alakuló „dologgal”. Az alábbi gyűjteményben 50 habkülönlegességet nézhetünk végig a reggeli/déli/délutáni/esti kávé mellé…

via: Weburbanist

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr551947453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása