Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Őrült designerek, design őrültek

Őrült designerek, design őrültek

2010. április 22. - Darqo

Igazán őrült dolgokat nem csak a sótartók világában találhat az ember. Egy kis kutatodás és máris rálelhet pár hülyébbnél hülyébb lakberendezési tárgyra, melyek mindegyike hordoz magában valami bájt, ami miatt nem lehet otthagyni a boltban, ha éppen van rá pénzünk vagy elég infantilisek vagyunk.

Ilyen például a Valentina Gonzalez Wohlers által tervezett, Nopal kaktuszt formázó, XV. Lajos-korabeli (stílusú) rózsaszín és zöld árnyalatokkal és a tüskék helyett műszőrrel megáldott szék…

És ilyen a Németországban alkotó Yvonne Fehling és Jennie Peiz fantáziáját dicsérő, tűzött bőr garnitúra és malac házasságából született ülőalkalmatosság (?)…

Amennyiben utáljuk, ha a lakásban található székeink összekarcolják a parkettát a sok egyéb megoldás mellett zoknit is húzhatunk a lábaikra, mindezt 15 euróért.

Sosem fogom elfelejteni az Igazából Szerelem című filmben hallható mondatot, amikor a srác a tálcán található ételre (talán krokett) azt bírja mondani, hogy „olyan, mint egy halott baba ujja”…Nos, elég hátborzongató, de manapság akár babakéz formájú szappannal is mosakodhatunk, 18 fontért.

Ha egy kicsit komolyabb, ám ugyancsak zakkant kiegészítőt szeretnénk, illetve megfelelően sötét lakásban lakunk, tökéletes választás lehet az álablak, mely egy egészen egyszerű megoldásnak köszönhetően magán a rolón elhelyezett fényforrás segítségével hazudik ablakot a falra.

via: Shelterpop - Cactus, Shelterpop - Weird, Designboom

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr191943238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása