Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Építs házat üdítős palackokból!

Építs házat üdítős palackokból!

2010. április 16. - Darqo

A környezetvédők nem győzik elégszer hangoztatni, hogy a PET palackok újrahasznosítása messze elmarad a 100%-tól. Azt hiszem megvan az egyik lehetséges megoldás: jó részük az újrahasznosítás királyaihoz kerül, olyanokhoz, mint például az az argentínai család, aki műanyag palackokból rittyentett egy házat magának.

A La Casa de Botellas falaihoz állítólag 1200, a kanapéhoz 120, az ágyhoz mintegy 200 PET palackot, a tetőhöz 1300 tejes és boros Tetra Pack csomagolást, az ajtókhoz és ablakokhoz 140 CD tokot használt fel a tulajdonos, aki kislányának külön kuckót, játszóházat is épített ugyanilyen módon. Arról nem szólnak a hírek, hogy vajon hány fok lehet bent egy igazán forró napon, de mindenképpen elismerendő a kezdeményezés!

via: Shelterpop

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr821926675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása