Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pygmalion sem gondolta volna...

Pygmalion sem gondolta volna...

2010. április 13. - Mocca

Pygmalion ciprus királya volt, aki elefántcsontból egy varázslatos szépségű nőalakot faragott. Beleszeretett teremtményébe, Aphrodité pedig életre keltette a szobrot, melynek alkotója a Galatea nevet adta. A görög mitológiai eredetű női név, egy tengeri nimfa neve. Valószínűleg a görög gala szó származéka, aminek a jelentése tej...

Minden bizonnyal ez a történet ihlette meg a kaliforniai Verenice Macedo kisasszonyt is, amikor megtervezte a Galatea fantázianevű, mindenféle wellness jósággal felszerelt pihenőfotelt.

Ugyan - szerencsére - nem elefántcsontból faragta ki, de a bambuszból, szálra csiszolt alumíniumból és poliuretán habból készült, valamint puha fehér bőrrel bevont fotel első ránézésre így is maximális kényeztetésben tudja részesíteni a lazításra vágyó testet.  Ha ennyivel esetleg nem érnénk be - és inkább az aktív pihenést részesítjük előnyben -, akkor sem kell kétségbeesni, sőt nagyjából meg sem kell mozdulnunk. Mindössze annyira kell megerőltetni magunkat, hogy kimondjuk mit is szeretnénk csinálni.

A hangutasítást felismerő érzékelőknek köszönhetően egy lézer által szemmagasságba kivetített képernyőn, ugyanúgy mintha egy monitor lenne, tetszőlegesen nézhetünk tévét, hallgathatunk zenét vagy akár internetezhetünk. A hab a tortán, hogy mindeközben folyamatos kényeztető masszást is kapunk Galatheától. Egyszóval full tejjel-mézzel folyó Kánaán...

via: coroflot

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr631917363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása