Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ez aztán a rajongás...

Ez aztán a rajongás...

2010. április 13. - Darqo

Még kósza gondolat sem voltam, amikor az első Star Wars filmet bemutatták, de világra rácsodálkozó gyermeki szemeimmel már a 80-as évek elején, 4-5 évesen megigézve néztem a kalózvideót és hallgattam a sokak számára ismerős érzelemmentes hangalámondást. Azóta is rajongója vagyok az egész filmsorozatnak, bármikor kerül elő, bármikor mutatja be újra valamelyik tévécsatorna, azonnal beszippant magába. Így volt ez most is, amikor a Film+ műsorára tűzte (A Sith-ek Bosszúja nélkül) a sorozatot. Ilyenkor ismét rácsúszok a témára, és ha csak pillanatokra is, de előkerülnek régi újságok, könyvek, figurák és pár hétig uralják a hangulatot, hogy aztán visszakerüljenek eredeti helyükre. Valószínűleg ez vonzotta magával, hogy rátaláltam a mostani témára…

Vannak olyanok, akik nem rakják dobozba az ereklyéket, nálam persze sokkal nagyobb fanatikusok. És vannak olyan emberek is, akik talán már túlzásba viszik rajongásukat. Ilyen például Cho Woong is, aki lakásának minden zugát megfűszerezte a Csillagok Háborúja filmes kütyüivel. Tőle inkább azt lehetne megkérdezni, hogy hiányzik-e bármelyik szereplő, droid vagy jármű a lakásából?! Vajon szól másról is az ő magánélete vagy lelkileg egy messzi-messzi galaxisban múlatja a földi életét? Hasonló a hasonlót vonzza alapon a barátnője is hasonló fanatizmussal viseltet a film iránt? Ti élnétek egy ilyen lakásban? Hölgyeim, bevállalnának párjuknak egy ilyen filmőrültet?

via: Home Designing

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr751917073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása