Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bolgár cyber-retro café

Bolgár cyber-retro café

2010. március 31. - Mocca

Bevallom, egészen mostanáig nem túl sok bolgár dizájnerről hallottam - konkrétan egyet sem ismertem -, és ezt néhányan minden bizonnyal jogosan fel is fogják nekem róni. Ez a helyzet azonban ígérem változni fog a jövőben, belebotlottam ugyanis a fiatal formatervező Svilen Gomalov bútor portfóliójába, amire minden mondható csak az nem, hogy unalmas vagy hétköznapi.

Számomra majd mindegyik, egyfajta időutazás élményét nyújtja a plasztik 60-as 70-es évek világába. Sokan nem értenek velem egyet ezzel kapcsolatban, de bennem mindig is volt egyfajta szomorkás nosztalgia azok után az évek után. Semmiképpen sem a politikai rendszer, sokkal inkább az akkori általános életérzés, a ma retróként aposztrofált pop- és tárgykultúra az, ami hiányzik.

Gomalov bútoraihoz visszatérve, azt már most megígérhetem, hogy ha a Manzárd.Café konkrét beülős kávézóként egyszer odamanifesztálódik valahová a Budapestre, addig nem nyitunk ki, amíg be nem szerzünk egy-két Gomalov kreációt.

Néhány kötelező darab a teljesség igénye nélkül:

MOTTO coffee table

SWEEP coffee table

POPO

CABO chair

SUNNY EYE coat hanger

SNAKE bar stool

EGO coffee table

ENERGY coffee table

LA CLOCHE bar stool

POISON bar stool

DESERT coffee table

Entertainment chair

via: Behance

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr561883466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása