Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gyónd meg bűneidet a nappaliban!

Gyónd meg bűneidet a nappaliban!

2010. március 30. - Darqo

Semmiképpen sem az előző posztra válaszként, egyszerűen csak így jött ki a lépés (bár véletlenek nincsenek), vagy talán emlékeztetve mindenkit arra, hogy a különböző embereknek, dolgoknak, eszméknek, fogalmaknak meg kell férniük békében egymás mellett, a mostani bejegyzés az alábbi ellenpontjaként is tekinthető, bár némi iróniát azért tartalmaz.

Talán páran emlékeznek még Arik Levy szexplicit bútoraira…Nos, ha valaki azóta bevásárolt belőlük párat és elmerült a bűnös erotika bugyraiban, azonnal meg is gyónhatja kilengéseit az izraeli születésű tervező Confession fantázianévre hallgató foteljeiben. A hagyományos gyóntatószék mintájára készült objektum ülőfelülete nagyobb, mint eredeti változatáé, így könnyed kikapcsolódást kínál a pihenni vágyók számára, amennyiben el tudnak vonatkoztatni az eredeti szék jelentéstartalmáról, illetve nem önostorozók. Vásárlás előtt azonban érdemes testközelből is megcsodálnia az érdeklődőknek a hamarosan kezdődő Milánói Designhéten (április 14-19.).

via: Designboom

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr561880537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása