Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A nap kérdése

A nap kérdése

2010. március 29. - Darqo

Kitaláljátok, hogy mit láttok az alábbi képen? Eljátszottam az ajánló oldal hasonló kérdésével és direkt nem néztem meg a választ, de bevallom, az első kép alapján nehezen jöttem rá a megoldásra. Sungkuk Park a koreai designer kortárs alkotása, mely konyhai kiegészítőként funkcionál egyelőre csak koncepció, és további kérdéseket vet fel bennem…A kép után kiderül, hogy ezmiez!

Lehet, hogy mások találékonyabbak nálam, nekem csak felvetéseim voltak és többek között a váza, mécsestartó, fűszertartó, formatervezett borospohár is szerepelt a lehetőségek között, végül kiderült, hogy teáskanna. A neve Apple Teapot és a leglényegesebb kérdés, hogy vajon hogyan győzzem le az idegességemet, ha véletlenül meglöki valaki és szanaszét gurul, szétfröcskölve a teát? Amíg rájövök a válaszra a tervezőnek megajánlok egy piros pontot, mert amúgy szép!

via: Yanko Design

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr561876720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása