Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

DROP a szilikon vízkőgyilkos

DROP a szilikon vízkőgyilkos

2010. március 26. - Mocca

Egyszer, évekkel ezelőtt, valami mosóporos dobozban találtam rá néhány vízkeménységmérő tesztcsíkra. Gondoltam, puding próbája az evés, lássuk mit iszunk...miben fürdünk. Milyen a mi vizünk? Az eredmény sokkoló volt. A színmagyarázat szerint „betonkemény”. Rögtön elgondolkodtam, hogy az rendben is van, ha mosógépünk védelme érdekében (engedelmeskedve a hatásos példákkal interpretált kampányoknak) mázsaszámra cipeljük haza a különböző vízlágyító tablettákat, de hogyan előzzük meg (bájdövéj) a mindennapos használatnak kitett zuhanyrózsák vízkövesedését? Abból ugyanis már halálosan elegem van, hogy évente kell lecserélni, mert a kőkemény víztől, hiába vízkőtlenítem, jóformán használhatatlanná válik ennyi idő alatt.  

Egy felháborítóan zseniális és vidám ötletnek köszönhetően, ami az olasz IB Rubinetterie tervezőjének, Giulio Iacchetti-nek leleményességét dicséri, mostantól nincs több bosszankodás az alig szivárgó zuhany alatt, mert már kapható a mészkőre immúnis szilikon rózsa, a díjnyertes Drop. A csepp formájú rugalmas és tartós fej további előnyös tulajdonsága, hogy a rozsda sem tud belekötni, valamint az összes jelenleg forgalmazott zuhanyrózsát megelőzve, ez az első, ami a fürdés végén egyszerűen kifacsarható. Ez a kromatikus szépség a maga letisztult formájával és vidám színeivel bármilyen fürdőszoba vizuális örömforrása lehet.

 

via: IB Rubinetterie

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr601870871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása