Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

TopánKád, bizsu mai Hamupipőkéknek

TopánKád, bizsu mai Hamupipőkéknek

2010. március 25. - Mocca

A felső tízezer társasági összejövetelein bevett szokás a jelenlévő hölgyek között (hiába tagadják :D), hogy kritikus szemmel végigmérjék egymás "haute couture" rucijait, azonnal kritikus véleményt is alkotva egymásról. Ilyen eseményeken manapság már nem csak a gyengébb nem képviselőinek kötelező - ha csak holmi apró kiegészítőről is van szó -, de olyan cuccot viselni, amin minimum „Made in Italy” címke fityeg. 

Fogalmam sincs, mi lehet a magyarázata annak, hogy az itáliai mesterek évszázadok óta, legyen szó akár művészetről, dizájnról vagy éppen a konyháról, ennyi szépérzékkel és kreativitással vannak megáldva. Talán a sós tengeri levegő, a mediterrán éghajlat vagy az eszméletlen mennyiségben felfalt spagetti? A titkot továbbra is sűrű homály fedi, az viszont tény, hogy ismét egy „csizmás kandúr”, Massimiliano Della Monaca remekétől ájulhatnak el, vagyis tulajdonképpen bele a bizarr, de mindenképpen unikumnak számító fürdőkádakba a hölgyek és persze urak is.

Már az alap kollekció összes darabját is ragyogó üvegmozaikokkal rakták ki, de egyedi megrendelésre akár platina lapocskák is díszíthetik az amúgy lenyűgöző méreteű luxusdézsákat. A sarok 165 cm-es magasságából alá csobogó víz, a „szerény” 270 cm-es kádtestben, nagyvonalú helykínálatával garantáltan komfortos lubickolást biztosít.

Bár tudomásom szerint nem minden ember rajong a manapság ismételten divatba jött felhőkarcoló méretű cipősarkokért, de úgy gondolom egy ilyen „csillivilli” topánt senki nem utasítana vissza álmai hercegétől. Igaz, nem kis átalakítással járna egy ilyen fürdőalkalmatosság beapplikálása a lakótelepi lukfürdőszobákba, de nem is nagy a valószínűsége annak, hogy túl sok magyar családfő tudná kedvesét meglepni egy ilyen minden valószínűség szerint méregdrága bizsuval.

...Vagy tévednék...?

via: Luxurylaunches

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr721867297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása