Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

UFO bár Phuket szigetén

UFO bár Phuket szigetén

2010. március 24. - Mocca

A világ legmenőbb és egyben legszebb desztinációinak rangsorában a Maldív-szigetek után rögtön a második helyen tanyázik Phuket. A turistaipar Thaiföld legnagyobb szigetét káprázatos természeti adottságainak köszönhetően csak a „dél gyöngyének” nevezi.

A sziget buli központjában, Patong Beach-en található Jungceylon bevásárló-és szórakoztató központ harmadik emeletén 2009-ben ismét megnyitotta kapuit az Orbit Design Studio által alapos ráncfelvarráson átesett SOUND Club. Az enteriőr kialakításakor a tervezők nem fukarkodtak a helyenként igencsak meghökkentő megoldásokkal.

Az Inverse stúdió által megálmodott élénk, ritmikusan pulzáló fluoreszkáló színek és fények, a futurisztikus bútorok - amik bennem Jetson családos emlékeket ébresztenek -, között megszűnik az idő és a tér, és miközben valami elképesztő színű és minden bizonnyal még világítani is tudó koktélt kortyolgathatunk, észre sem vesszük és el is repítettek bennünket egy transzcendens bolygóközi partira.

Amennyiben valaki elvetődött már ilyen, illetve hasonló inspiratív, hyper (vagy egyszerű, de különleges) helyekre, hotelekbe, bárokba, klubokba, kérjük ossza meg velünk élményeit, és ha vannak saját fotók, azokat is örömmel vennénk! A legérdekesebbeket közzé fogjuk tenni itt a Manzárd Cafén (email: manzard.cafe@gmail.com)!

via: the coolist

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr411865690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása