Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tárcsázz vizet!

Tárcsázz vizet!

2010. március 24. - Mocca

Remélhetőleg nem csak mobilfüggők érdeklődését fogja felkelteni ez az ötletes, öko-tudatos szellemben megfogalmazódott csaptelep. Tervezője, Eun ji Byeon koncepciója amellett, hogy stílusos, még energiatakarékos is. A klasszikus telefonoktól kölcsönvett tárcsa segítségével 5, 10, 15 másodperces időtartamú folyóvizet csalhatunk elő a kézmosáshoz. 

Bevásárlóközpontok, gyorséttermek mellékhelyiségeiben gyakran ütközöm én is a szinte mindenhol használt nyomógombos megoldásnál abba a kellemetlen problémába, hogy vagy nem jön egy csepp víz sem a csapból, vagy ha igen, akkor meg éppen hogy csordogál. Sok esetben fordul elő az is, hogy a kézmosás befejezése és kézszárítás után is rendületlenül folyik és folyik csak tovább a víz, ami nem túl környezetbarát. Személy szerint én egyre több és több helyen tárcsázgatnám a vizet a jelenleg alkalmazott megoldások helyett.

via: Yanko Design

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr951865028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása