Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gyorséttermi kényelem otthonra

Gyorséttermi kényelem otthonra

2010. március 22. - Darqo

Nem hazudtolom meg ragadozó mivoltomat, de ahogy telnek az évek egyre jobban vágyom a zöldséges ételekre, gyümölcsökre, és nem tudom eldönteni, hogy ez a dolog a korhoz vagy a társadalmunk befolyásoló erejéhez köthető. Valószínűleg mindkettő igaz, hiszen rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut a normális étkezésre, gyorséttermek, gyorskaják és gyorshízás lesz az osztályrésze a legtöbb embernek, amiből joggal van elegünk, viszont ebből kifolyólag a legtöbb törekvés és technikai újítás már az egészséges életmódot próbálja erősíteni, illetve eladni számunkra. Lehet úgyis tenni, enni, inni gyorsan a dolgokat, hogy abban legyen valami környezet-és egészségbarát momentum.

A PastaPura automata koncepciója például egy olyan gyorséttermi funkciókkal ellátott készülék, mely abban segít, hogy a zöldségpárolás hosszadalmas munkafolyamatát mindössze 2 percre rövidítse le. Minden vegetáriánus és nem vegetáriánus a csodájára járhat, hiszen a környezetbarát technológiával készülő és a környezetet a legkisebb mértékben sem károsító szerkezettel állítólag ugyanolyan finom ételeket készíthetnénk, mint hagyományos változataival, az integrált öntisztító rendszernek köszönhetően pedig valóban nem lenne szükség a külön mosogatásra. Tökéletesen idomul a jelen kor elvárásaihoz!

via: Designlaunches

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr991859450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása