Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Álom alomtartó cukiság

Álom alomtartó cukiság

2010. március 21. - Darqo

Mindenkinek kell pár perc, amit csendes magányban tölthet, egy olyan hely, ahová a királyok is egyedül járnak, hát miért maradnának ki a jóból pont a cicák. Mi már szebbnél szebb toalettekben múlathatjuk az időt otthonunkban, úgyhogy kedvenceinknek is kijár legalább ekkora kényelem.

Bár rengeteg alomtartó közül választhatunk, igazán kifinomult, ráadásul olcsó változatokkal nehéz találkozni. Némi eleganciát és kedvességet csempészhet lakásunkba viszont a KattySaks, mely háromféle változatban készül:

  • laza, fiatalos macskáknak a Surf Shack,

  • világjáróknak a Beach Bus,

  • kifinomult egyéniségeknek pedig a Le Dresser.

A 100% poliészterből készült anyag sátorszerű búvóhelyet kínál számukra, ahonnan a jövőben biztos, hogy nem kerül ki a földre egy darabka alom sem, így mi sem taposunk rá többet mezítláb. Géppel mosható, színtartó és nem zsugorodik össze, ráadásul lakásunk üde színfoltjává tehetjük az egyediség hiányában szenvedő területet, mindezt 40 dollárért.

via: incrediblethings

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr241856686

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: arreglo floral para san valentin 2017.09.27. 23:34:46

Ady Endre vs. Kertész Imre - Kultúrpart

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása