Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

HourGlass, Homokóra a végtelenbe...

HourGlass, Homokóra a végtelenbe...

2010. március 19. - Mocca

Tegnap láttak napvilágot az első képek Marc Newson új kreációjáról az IkePod HourGlass visszafogottan elegáns minimalista homokórájáról. A művész-formatervező rengeteg önálló kiállítással a háta mögött, és a Sydney College of Arts adjunktusaként munkáiban megalkuvást nem tűrve alkotja meg letisztult, autentikus tárgyait.

Több általa tervezett haute coutoure óra társaságában most van a világpremierje a meghatóan szépséges HourGlass-nak is, a tegnap megnyitott Baselword 2010 kiállításon. Ez a fenséges homokóra unikumnak számít abban a tekintetben is, hogy a belsejében nem egyszerű homokszemcsék mérik az idő múlását, hanem milliónyi, a különböző fényviszonyoktól függően más és más csillogású, úgynevezett carbon nanoball pereg fel és alá.

via: Core77

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr851852145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása