Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mentőballon az erdőben rekedteknek

Mentőballon az erdőben rekedteknek

2010. március 18. - Darqo

Az Ideglelés című kulthorrort egyedül néztem meg a moziban. Már akkor sem értettem -bár nyilván a film dramaturgiája ezt követelte meg-, hogy az erdőbe készülő három barát miért nem készült fel jobban arra az esetre, ha eltévednének az erdő mélyén. Biztos vagyok benne, hogy ha velük lett volna Han Jaeseok mentőballon koncepciója, nem kavarnak körbe-körbe annyi ideig, és…de a spojlerhíradó itt most befejezi adását, hátha valaki még nem látta a filmet…

A héliummal tölthető ballon a fák koronája fölé emelkedik, ezzel segítve a mentőcsapatokat, akiknek a legnagyobb nehézséget mindig a pontos pozíció meghatározása jelenti az eltűntek esetében. Szerencsére nem szereltek rá semmilyen extra kiegészítőt, így könnyen hordozható. Persze ezzel még nincs megoldva, hogy hogyan jelzik az erdőben rekedtek, hogy elvesztek, de talán mire a gyártószalagra kerül ez az ötletes terv kidolgozzák azt is, hogy legyen rajta mondjuk egy jeladó, ami a közeli erdészházak számára küld adatokat ilyen helyzetekben.

via: Tuvie, red-dot

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr971849366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása