Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Üvegpalota 6 millió sörösüvegből

Üvegpalota 6 millió sörösüvegből

2010. március 13. - Darqo

Szóval az úgy van, hogy az öreg fószer nagyon szereti a sört, mint sokan közülünk (én kevésbé, de ez most mindegy) és nagy-nagy környezetvédő hírében áll. Tito Ingenieri-nek hívják és a kis argentínai városkában, Quilmes-ben él. Mivel kevés pénze volt mindig is, az elmúlt 19 év alatt az összegyűjtött sörösüvegekből -számszerűen 6 millió darabból- építette fel szépen a házát.

Segítettek neki szomszédok, a környékbeli üzletek, ismeretlenek. Büszke ám rá nagyon, mert különleges riasztóberendezés szolgáltatja a hangot, igaz, a betörők ellen nem véd, mert csak akkor szól, ha fúj a szél; de ki is akarna betörni egy ilyen kitartó és tiszteletreméltó öregúrhoz? Félteni csak a közeli folyótól kell, hiszen áradáskor gyakran veszélyezteti a kérót, de a jó kedélyű hippi nem igazán gondol a holnapra, a mának él, éldegél az üvegpalotában. Igaz, hogy nem kifinomult és elegáns a homlokzat, de hát kit érdekel, ha az újrahasznosítás, a környezetvédelem és a kreativitás ilyen tökéletes elegyével találkozhat?! Megszavazzunk neki egy piros pontot?

via: Ecofriend

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr721836523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása