Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Öko Hernyópad

Öko Hernyópad

2010. március 13. - Mocca

Nem forradalmian új az ötlet. Hasonló innovációkkal már találkozhattunk korábban is, például a Charles Kasin designer Newspaper Extendable Bench vagy Stephanie Forsythe és Todd MacAllen Paper Soft Seating nevű kiegészítője esetében is. A különbség a két korábbi koncepció és a FlexibleLove között a sokkal tartósabb, erősebb igénybevételnek is ellenálló kivitel, ami a harmonikaszerű méhsejt struktúrának köszönhető.

 

A kétfajta méretben kapható, 8 és 16 fő kényelmes ücsörgésére szolgáló padok újrahasznosított papír és fahulladékból készülnek. Mivel ezeket az anyagokat meglehetősen kitartóan és nem lohadó intenzitással termeljük újra és újra, a cég az előállítási költségeket olyan alacsony szintre tudta lenyomni, hogy még a legnagyobb, több méter hosszúra kinyújtható és max.1920 (!) kg-ig terhelhető FlexibleLove Earth 16 sem kerül többe 595 eurónál.

Az elfogadható áraknak köszönhetően akár egyéni vásárlók számára is elérhetőek, így például nagyobb családi eseményeken, esküvőkön rendkívül jó szolgálatot tudnak tenni a papírból készült harmonika-hernyó padok.

via: LikeCool, Flexiblelove

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr681836224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása