Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egyiket a másikba – Puzzlepolc

Egyiket a másikba – Puzzlepolc

2010. március 12. - Darqo

Múlt héten történt egyik kedves ismerősünkkel a baleset, hogy a megvásárolt ikeás polcrendszer az összeszerelés után mutatta meg igazi arcát és kívánkozott inkább vissza az áruházba. Ami a helyszínen hivalkodóan magára vonta a tekinteteket, az otthoni környezetben már korántsem felelt meg az elvárásoknak, és valljuk be, bárkivel előfordulhat, hogy amiért az újságban, kirakatban még rajong, az otthoni környezetben válik nemszeretem bútordarabbá. Másik probléma ilyenkor, hogy az ember csak szerel, szerel, szerel, majd ha nagyon nem teszik, szétszerel, szétszerel, szétszerel és nem tud mit kezdeni, csak olcsóbban kiárusítani a drága pénzen vásárolt lakberendezési tárgyat.

Enyhe gyógyír lehet erre a problémára, ha például a KONNEX polcrendszert vásároljuk meg, mely színeiben, az egyszerű összeillesztés tekintetében felhasználóbarát darabnak tűnik. A Florian Gross által tervezett bútort nem kell szerelni, a kockákat vásároljuk meg, melyeket egyszerűen csak egymásba kell csúsztatni és a képek alapján ennek jó pár formai megoldását választhatjuk. Egyszerűen kezelhető, esztétikus, minimalista, mi kell még?

via: Contemporist

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr531834033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása