Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Light Touch, holografikus projektorPC a zsebben

Light Touch, holografikus projektorPC a zsebben

2010. március 11. - Mocca

Az amerikai Light Blue Optics fejlesztése a Light Touch, egy innovatív projektor, ami képes átalakítani bármilyen sík felületet interaktív érintőképernyővé, ahol a felhasználók a multi-touch funkció segítségével látványosan és könnyedén tudnak  a virtuális klaviatúrán akár emailt is küldeni, képeket nézegetni (zoomolni), játszani vagy filmet nézni.

A mikro-projektoron Windows operációs rendszer fut. A Bluetooth mellett a beépített WiFi képes közvetlenül csatlakozni a világhálóra, így teljes értékű multimédiás szolgáltatásokat is igénybe lehet venni. Ha a saját memória esetleg nem lenne elég, akkor Micro SD kártyával bővíthetjük azt, egészen 32 GB-ig. A készülékhez a micro USB porton keresztül további perifériák csatlakoztathatók.

A 2 GB flash memóriába két normál hosszúságú mozifilmet is fel lehet tölteni, amit aztán az integrált, holografikus lézeres projektoros technológiának (HLP) köszönhetően bárhol, ahol rendelkezésre áll körülbelül 26 centiméternyi sík felület, WVGA felbontással ki lehet vetíteni.

Ez a praktikus és ultra hordozható projectorPC kombó, az interaktív multimédia teljes felhasználói szabadságának élményét képes nyújtani tulajdonosának bárhol, bármikor.

via: Tuvie

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr671830789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása