Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

VízIroda könnyítheti meg a napi munkát

VízIroda könnyítheti meg a napi munkát

2010. március 10. - Darqo

Számtalan példáját láthattuk már a munkáltatók részéről érkező törekvésnek a kellemesebb munkahelyi környezet kialakítására, hiszen mint köztudott, a hideg-rideg, hűtetlen-fűtetlen, szürke irodák megkeseríthetik a dolgozók mindennapjait és feladatokhoz való hozzáállását. Ami az irodák kialakítását illeti, manapság a leginnovatívabb fejlesztések keretein belül akár csúszdázhatunk, pamlagon alhatunk, a határ pedig a csillagos ég, vagyis jelen esetben a hullámzó víz.

Ugyanis a WaterSpace fejlesztésében elkészített H2Office nem máshol, mint a vízen érzi jól magát, ide tervezték. Az egyszerű kidolgozású, rugalmas belső térbe integrált pár asztal, egy kinyitható ágy, egy nappali és a konyhasarok gondoskodik nyugalmunkról a ringatózáson kívül. A környezetvédelmi szempontoknak tökéletesen megfelelő szél, illetve napenergiával működő iroda tölgyfa padlóval, légkondicionálóval kedveskedik plusz szolgáltatásként. Ahogy elnézem, még akár lakásnak is használható volna, de ez már csak a vásárló igényein és pénztárcáján múlik. A H2Office áfa nélkül 59.950 fontba kerül…

via: The Design Blog

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr441829214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása