Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kozmikus esztétika terrorizmus by Mi-Mi

Kozmikus esztétika terrorizmus by Mi-Mi

2010. március 10. - Mocca

Első pillanatban még be tudnak csapni minket, de ne higgyünk a szemünknek! Kreációikat látva meggyőződésem, hogy Mila Kalnitskaya és társa Micha Maslennikov nem e világ szülöttei, hanem valahonnan a Vízöntő csillagkép egyik hierarchikus bolygójáról transzportálták magukat ide.

Majd, miután humanizálódtak, álcázásképpen jól beiratkoztak és le is diplomáztak a Moscow Higher Art and Industrial School-ban, aztán a látszat kedvéért gyorsan kitaláltak maguknak egy fedőcéget a Mi-Mi Moscow-t, melynek feladata minden bizonnyal bolygónk kultúrájának és filozófiájának szubintelligens, tárgyaikon keresztüli adaptációja. Mindezt, mivel sokkal fejlettebb esztétikai és emocionális IQ-val rendelkeznek, úgy teszik, hogy észre sem vesszük és máris visszavonhatatlanul rabul ejt minket hol szürreális steampunk, hol barbár stílusjegyeket magukon viselő ékszereik és divat kiegészítőik.


A teljesség igénye nélkül itt van néhány kozmikus, bizarr kreáció kollekciójukból.

Mi-Mi Collection (2000-2002) - szemüvegek

Frog Can Fly (2003-2005) - kiegészítő kollekció

Opera: "Moustache" (2007) - testékszer kollekció

Modus Vivendi (2007-2008) - kézitáska kollekció

Mi-Mi Next (2003-2004) - kiegészítő kollekció

via: Mi-Mi Moscow

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr271828606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása