Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Vízszűrő a kulacsban

Vízszűrő a kulacsban

2010. március 09. - Darqo

Egészségünk szempontjából egyre fontosabb tényező, hogy minél több és tisztább vizet vigyünk a szervezetünkbe. Csapra szerelhető szűrőberendezések könnyítik mindennapjainkat, de mindez idáig nehezen volt megoldható a káros anyagoktól mentes folyadék beszerzése, ha éppen úton voltunk valahol, kirándultunk, esetleg olyan helyen jártunk, ahol még a madár sem.

Amennyiben tömegtermelésre kerül és bárhol beszerezhető lesz Bengt Brummer elképzelése, nagy érdeklődésre tarthat számot, hiszen segítségével nem kell többet attól tartanunk, hogy baktériumok jutnak a szervezetünkbe, ha az erdő közepén egy patakból juthatunk csak vízhez. Ugyanis a Pop Bottle belsejében található textil előszűrővel, illetve jód-gyöngyökkel megölhetjük a baktériumokat, az aktív szénnel pedig a maradék élősködőket is kiirthatjuk, továbbá frissen tarthatjuk vizünket. Az összenyomható palack ráadásul kis helyen is elfér, úgyhogy tökéletes társa lehet minden túrázónak.

via: Tuvie

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr431823680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása