Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Íznyomtató, főzés előtt

Íznyomtató, főzés előtt

2010. március 08. - Darqo

Az életében legalább egyszer eljut mindenki a lakásban található konyha nevű helyiségbe, hogy ott valamit „főzögessen” saját maga vagy a vendégei számára. Hamarosan elérkezik az idő, amikor felhagyhat minden kezdő embertársunk a gyakran kudarcba fulladó kísérletezéssel, ugyanis nemsokára itt a „Teaser”, egy új és innovatív szakácskönyv-koncepció, mellyel csökkenthető a fölösleges élelmiszer-hulladék gyártás a főzés tudományát kevésbé ismerő emberek számára.

Jellegét tekintve egy olyan hordozható érintőképernyős digitális berendezésről van szó, mely a 18 ízpatron és az integrált, tintasugaras nyomtatási technikát alapul vevő rendszer segítségével az összetevők keverése után úgymond „ízcsíkra” nyomtatja a kiválasztott recept ízvilágát.

Csatlakoztatás után az érintőképernyős LCD-kijelzőn böngészhetünk a receptek között. Ha kiválasztottuk a megkívánt ételt, egy egyszerű parancssor segítségével azonnal vinyettát nyomtathatunk ebédünk pontos ízvilágáról. Amennyiben nem tetszik, túl fűszeres vagy ennek ellentéte, természetesen változtathatunk rajta, csak módosítanunk kell az összetevőket. Amikor tökéletesnek érezzük, egyszerűen csak követni kell a kijelzőn megjelenő pontos útmutatásokat és máris tökéletes ételt szervírozhatunk.

via: Tuvie

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr171818781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása