Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Klasszikus fa sebváltó a Thonet-től

Klasszikus fa sebváltó a Thonet-től

2010. március 05. - Mocca

A székek királya, a királyok széke. Ez a Thonet szék. Gyártója, a több mint 190 éves múltra visszatekinthető német Thonet most, egy évszázados profiljától merőben eltérő területen jelentkezik izgalmasan új innovációjával. A 2010. március 4-én megnyitott 80. genfi autószalonon fog debütálni az a sebességváltókar amit kizárólag, a szintén német Heico Sportiv által feltuningolt vadi új Volvo C70-be építettek be.

A limitált darabszámú kézzel és a legfinomabb tölgy, bükk és diófából készített remekek, egy bonyolult többlépcsős folyamat során az először 1830-ban alkalmazott gőzöléses eljárással nyerik el végleges, elegáns formájukat. A képek alapján a letisztult fa/fém kombináció, az autó igényes belsejének egyik legeredetibb kiegészítője lett.

Bookmark and Share

via: Mocoloco, Smow
 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr21811342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása