Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Be happy - varázsolj mosolyt a pirítósra!

Be happy - varázsolj mosolyt a pirítósra!

2010. március 02. - Mocca

Voltál már úgy, hogy egy mézes-mázos álom kellős közepén egyszer csak kettétépve az idilli képet, a fejedbe hasít az ébresztőóra könyörtelenül visszataszító éles hangja? És miután szétcsúszott arccal kivonszolod magad a hideg konyhába, még félvakon a csipától főzöd meg kávédat? Ugye az ilyen kényszerű ébredés, egész napra baromi módon nyűgössé tud tenni téged is.

Nos, hogy a jövőben ne legyen ennyire sokkoló az ébredés, sőt az előttünk álló nap akár még vidám is lehessen, csak erősen kell vágynunk, hogy megvalósuljon a kínai Xu Yan Xiang által tervezett teljesen átlátszó, nano technológiás kenyérpirító. Már első pillanatban is pofás darabnak tűnik, de ha még azt is hozzátesszük, hogy a készülék oldalán található érintésérzékeny szenzorok segítségével a szokásos, minden pirító által tudott paraméterek mellett van egy különleges opció is, akkor teljes lehet a gyönyör. Ugyanis a tervek szerint azt a parancsot adhatjuk majd meg kütyünknek, hogy a gyárilag betáplált „szmájli” arcocskák közül az éppen nekünk tetszőt süsse bele elmajszolandó kenyérkénkbe. Ezt az innovációt, gondolom a szándékkal és annak üzenetével együtt, a Dongguan Cup International Industrial Design Awards versenyen harmadik hellyel jutalmazták. Mint köztudott, egy boldog mosolyra - valamitől genetikailag vagyunk így bekötve - mosoly a válasz, akkor is ha az csak amolyan „Shrek” féle egy szelet kenyérben. Azt hiszem nagyon elférne minden magyar konyhában manapság egy ilyen varázs kenyérpirító! Köszönjük neked Xu Jan!

via: Bitrebels

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr321802395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása