Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tükör-rádió – ha szeretsz énekelni a fürdőben

Tükör-rádió – ha szeretsz énekelni a fürdőben

2010. március 01. - Darqo

Valljunk színt! Ki az, aki szokott énekelni fürdés közben, vagy legalább dudorászni? Esetleg üvölt a hifi a szobából, hogy jól halljuk éppen aktuális kedvencünket, mi pedig fogkefébe énekelve mórikáljuk magunkat a tükör előtt? Valami hasonló?

Az 1917-ben alapított, fürdőszoba berendezéseket gyártó spanyol cég, a Rocaegy igazán innovatív, ízléses fejlesztés keretén belül tükörbe épített, érintőképernyős, sztereó FM rádióval, a kiegészítő audió forrásnak köszönhetően akár mp3-lejátszóval, digitális órával, hőfokmérővel és egy speciális páramentesítővel kíván hozzájárulni mindennapjaink fürdőszobában eltöltött kellemes, éneklős (?) pillanataihoz. Bár az Innova Radio tükör hangfalai valószínűleg nem dolgoznak olyan hatásfokkal, mint a szobai infrastruktúránk, mégis esztétikus és ötletes fürdőszoba kiegészítőről van szó, mely megkönnyítheti minden 15 perc hírnévre vágyó felhasználó életét.

via: Trendir

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr891799157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása