Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Álomba ringató hintaágy

Álomba ringató hintaágy

2010. február 28. - Darqo

Ki szereti a jó öreg, biztonságot és meghittséget sugárzó hintaszékeket? Nálunk sajnos nem volt a családban, de mindig megigézve nézem azokat a filmeket, melyben a nagymamák benne ülve, ringatózva kötögetik a sálat az unokáiknak és közben mesélik a régi korok történeteit…

A mai bejegyzés viszont nem erről, hanem talán még kényelmesebb, modern kori változatáról, a hintaágyról szól. A német Mkloker Design szeretné újra becsempészni lakásainkba azt a fajta hangulatot, amit az örök érvényű hintaszék jelent mind a mai napig. A Manuel és Michael Kloker designerek által létrehozott cég nem csak hangzatos szavakban környezetbarát. A Fekete-erdőből származó kőris, illetve tölgyfa alapanyagú, természetes olajokban pácolt szerkezetű „Private Cloud Model 1.2”, illetve többi termékük is a környezetvédelem teljes körű figyelembevételével (már amennyire a fakivágás lehet az), nagyrészt kézzel készülnek. Az ágy persze egy talpazattal kitámasztható, de igény szerint egy jó könyvvel a kezünkben akár álomba is ringathatjuk magunkat. A különböző méretű ágyak (100×200cm, 120×200cm, 140×200cm, 160×200cm, 180×200cm, 200×200cm, 220×200cm) matraccal együtt, egyedi rendelésre készülnek.

via: Yanko Design

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr751796574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása