Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Környezetbarát „panelház”

Környezetbarát „panelház”

2010. február 27. - Mocca

A MisoSoupDesign tervezői - bár nem hiszem, hogy rengeteg panelházzal találkoztak életük során -, most mégis egy ehhez hasonló elemes épület terveivel rukkoltak elő. Az újgenerációs, környezetbarát, előregyártott elemekből készülő ház úgymond „együtt él a természettel”. A homlokzat, illetve zöld tetőszerkezet esővízgyűjtésre is alkalmas, továbbá napelemekkel, fotovoltaikus rendszerrel felszerelt a koncepció.

A Live Pod felépítése állítólag annyira egyszerű lenne, mint egy IKEA-s bútor összeszerelése. Először a három oldalelem felhúzására, majd a födémszerkezetek behelyezésére, aztán a mechanikus rendszerek, egyéb infrastruktúrák, a lépcsőház beillesztésére kerülne sor, végül a negyedik oldal felállítása után kész is lenne az épület. Már csak egy kérdés van: ti beköltöznétek egy ilyen házba?

via: Ecofriend

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr301795528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása