Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Futurisztikus lakás Karim Rashidtól

Futurisztikus lakás Karim Rashidtól

2010. február 21. - Darqo

„Smart-ologic Corian® living” a neve annak a fenntartható lakásépítési projektnek, mellyel a kanadai designer Karim Rashid a DuPont™ Corian® nevű céggel karöltve jelentkezik az idén áprilisban megrendezésre kerülő milánói design héten. A tervezett koncepció magába foglal egy futurisztikus konyhát, fürdőszobát, hálószobát és nappalit, illetve az egészet körülvevő szelíden hullámzó falakat (Rashid a bútorok megtervezésében vett részt). A felhasznált anyagok és a berendezés kész megoldásokból, környezetbarát újrafeldolgozott alkatrészekből állnak, amelyek lehetővé teszik a lakosok számára a fenntartható, sokoldalú, minőségi életmódot.

A szelíd színekkel (melyek választhatóak) operáló futurisztikus otthon természetesen minimálisra redukálja a széndioxid lábnyom értéket anélkül, hogy veszélyeztetné a modern luxust. Továbbá a DuPont™ által tervezett épületekhez -melyben ezek a lakások is megtalálhatóak lennének- fotovoltaikus rendszert és Tyvek lélegző membránokat alkalmaznának, hogy még inkább hozzájárulhassanak a modern kor környezetbarát életszemléletéhez.

VIA: Designboom

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr671778371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása